Nieuwe wijze innen contributie

6 augustus 16:45  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.meer »

136x gelezen

Let op regels gebruik kunstgras.

15 juli 6:30  Natuurlijk gelden er voor het gebruik van het kunstgras regels waar een ieder zich aan dient te houden. GEEN KAUWGOM, ROKEN VERBODEN (ook rond het veld), LAAT NIETS ACHTER ALS DANK meer »

1751x gelezen

Marco Hubers Bouw & Dienstverlening verlengt de sponsorovereenkomst met onze club

20 november 16:45  Afgelopen week verlengde Marco Hubers van Hubers Bouw & Dienstverlening uit Westervoort de sponsorovereenkomst met onze club voor 3 jaar.meer »

113x gelezen

Fysio Kort en Sportclub Doesburg verlengen samenwerkingsovereenkomst

20 november 10:15  Al ruim 15 jaar is FysioKort een begrip in de regio en dé praktijk voor onder meer Fysio, Manuele Therapie, Littekentherapie, Sportfysiotherapie, Oedeemtherapie, RugFit en Medische Fitness. Het bedrijf aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft de samenwerking met Sportclub Doesburg met 3 jaar verlengd. meer »

120x gelezen

Nieuwe jassen dankzij Club van 100

18 november 19:30  Club van 100 voorziet de trainers en leiders van alle jeugd- en seniorenteams van mooie winterjassenmeer »

273x gelezen

Spelers JO19-1 in nieuwe trainingspakken gestoken

7 november 12:15  Mooi om te zien dat steeds meer bedrijven iets willen betekenen voor onze vereniging. meer »

294x gelezen

KNVB blij dat coronatoegangsbewijs voor amateursport is geschrapt!

6 november 12:45  Voetbalbond KNVB is blij en opgelucht dat het demissionaire kabinet op aandringen van de Tweede Kamer heeft besloten het coronatoegangsbewijs toch niet verplicht te stellen in de amateursport. meer »

119x gelezen

De Hypotheek Advies Partner sponsort ook de komende drie jaar onze vereniging

31 oktober 10:15  De Hypotheek Advies Partner sponsort ook de komende drie jaar onze vereniging. Afgelopen week hebben we een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten met De Hypotheek Advies Partner. De komende drie jaar blijft het reclamebord schitteren langs de zijlijn. meer »