Marco Hubers Bouw & Dienstverlening shirtsponsor 2e elftal

27 september 2020 17:45

Voorafgaand aan de met 6-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen Jonge Kracht uit Huissen gingen de mannen van het 2e elftal op de foto (Coronaproof) met shirtsponsor
Marco Hubers van Hubers Bouw & Dienstverlening uit Westervoort.

Marco is geen onbekende voor veel leden van onze club. Hij heeft zijn hele jeugd gevoetbald bij de rood/blauwen en is zeer nauw betrokken bij de club.

tweede.jpg

Naast shirtsponsor van het 2e elftal is Marco met zijn bedrijf ook pakketsponsor en heeft hij al aangegeven ook de komende jaren de club te willen steunen.

Marco is, na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de bouw, in 2014 voor zichzelf begonnen en houdt zich bezig met bouwwerkzaamheden, betonboringen, bestrating en tuinaanleg.

hubers1.jpg

Als dank overhandigde aanvoerder Fabian Althoff aan Marco een mooie bos bloemen namens de club.