Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hillenaar Optiek sluit sponsorovereenkomst met Sportclub Doesburg

Hillenaar Optiek sluit sponsorovereenkomst met Sportclub Doesburg

29 november 2020 19:45


Met trots kunnen wij u melden dat Stan Hillenaar van Hillenaar Optiek en Sportclub Doesburg afgelopen week een sponsorovereenkomst voor een langdurige periode hebben afgesloten.

Naast een mooi sponsorpakket zal vanaf heden kleedkamer 5 de Hillenaar Optiek kleedkamer heten. De deur van deze kleedkamer zal worden voorzien van een mooie full colour print.

De schitterende zaak van Hillenaar Optiek is gevestigd aan de Kerkstraat in het hart van Doesburg en hier vindt u de mooiste brillen en zonnebrillen van veel topmerken.

Foto_Hillenaar_deur_kleedkamer.PNG

We laten Stan graag even aan het woord:

Het mooie van teamsport is dat hoe beter je overlegt, daarop traint, dingen van elkaar aanneemt en met de juiste mensen op de juist plek, je invloed hebt op spelplezier en resultaat. Sport geeft niet alleen veel plezier maar is ook goed voor de ontwikkeling van fysieke en sociale vaardigheden. De grapjas in de kleedkamer maakt dat je het verlies net even makkelijker incasseert. Of het colaatje en zakje chips omdat je net die drie punten voor de poorten van de hel hebt weggesleept. Die prachtige safe, die dieptepass, of niet gekregen penalty. Sport is emotie en een kans om je van je beste kant te laten zien. Even alles vergeten en in gedachten die beslissende goal maken in een WK- finale.  ( Herkenbaar ? )   Beetje dagdromen kan heerlijk zijn. Om deze ervaring voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken sponsoren wij Sportclub Doesburg. Wij wensen de club letterlijk en figuurlijk veel sportiviteit toe.    

Wij willen Stan bedanken voor het vertrouwen en de mooie sponsorbijdrage voor de komende jaren.

Foto_Hillenaar_tekenen_contract.jpg

Op de foto tekent Stan Hillenaar de sponsorovereenkomst.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!