Sonja’s brood en banketbakkerij en lunchroom nieuwe partner Sportclub Doesburg

5 januari 2021 18:15

Hoe goed kun je het nieuwe jaar beginnen? Bij Sportclub Doesburg verwelkomen we direct onze nieuwe sponsor Sonja’s!

Sonja’s is een veelzijdige zaak in het centrum van onze geliefde Hanzestad. Naast een uitgebreid assortiment brood en banket staat de zaak ook bekend als gezellige lunchroom met een menu kaart vol lekkernijen.

Sinds kort verzorgt het team van Sonja’s ook een heerlijke hightea bij mensen thuis en verkopen zij elke vrijdag heerlijke zelfgemaakt stampotten.

Kortom een prachtige zaak om snel eens te bezoeken.

Het reclamebord van Sonja’s zal dan ook zo snel mogelijk geplaatst worden langs het hoofdveld.

Sportclub Doesburg heet het hele Sonja’s team hartelijk welkom.

20201223_143512_002.jpg

Op de foto Sonja, Erik & Gerrit van Sonja’s en Bas Derksen namens de sponsorcommissie.