Wat een mooie training set deal nieuwe Hummel Authentic kledinglijn

17 februari 2021 16:30

Ondanks de lockdown en het winterse weer is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe Hummel Authentic trainings kledinglijn.

In samenspraak met onze kledingsponsor en leverancier Mecking's Sportshop uit Ulft hebben wij een tweetal trainingssets samengesteld met hieraan gekoppeld een mooie aanbiedingsprijs. Ons 1e elftal draagt deze kleding tijdens de trainingen.

De kleding is te bewonderen in de etalage bij de ingang van ons mooie complex en makkelijk te bestellen via onze webshop op onze website www.sportclubdoesburg.nl

(klik button webshop voor leden aan)

Voor vragen over bestellingen kun je rechtstreeks contact opnemen met Wouter Mecking, tel.nr. winkel 00315-683232 of 06-20037765 info@meckings-sportshop.nl

SC_DOESBURG_SET_DEAL_1.jpg