Baader verlengt sponsorovereenkomst

27 maart 2021 12:00

Baader (voorheen Linco Food Systems B.V.) verlengt sponsorovereenkomst met onze club

Baader (voorheen Linco Food Systems), gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de sponsorovereenkomst met onze club wederom verlengd. Ze zijn al jarenlang verbonden als sponsor aan onze vereniging. Wij zijn dan ook zeer verheugd en trots dat zij ook de aankomende drie jaar met het nieuwe reclamebord om ons hoofdveld zichtbaar zijn.

Baader houdt zich bezig met de ontwikkeling, verkoop en installatie van machines voor de levensmiddelenindustrie. Met meer dan 60 jaar ervaring en ruim 100 personeelsleden in Doesburg behoren ze tot de top 3 in dit marktsegment. Bij Baader werken ze aan de ontwikkeling en productie van hoogtechnologische machines voor de pluimveeverwerking.

Wij willen Baader hartelijk danken voor hun bijdrage en het vertrouwen in onze club.

baader.pngOp de foto tekent Technisch Directeur Rudi Polman de sponsorovereenkomst.