7 oktober 2012 9:15

Accommodatie

Onbekend

Om 8:15 in de ochtendmist zijn wij richting Warnsveld vertrokken.

Direct na de aftrap namen wij het heft in handen. In een werkelijk zeer goede eerste half uur kregen kans op kans. Er werd goed en zuiver overgespeeld en we gunden elkaar de bal. Door dit goede spel kwamen 5 x alleen voor de keeper, maar nu komt het minpuntje; wij scoorden niet. Toch was Henk met zijn hoofd erbij om 0-1 in te koppen en met hulp van de tegenstander werd het zelfs 0-2. In 10 minuten tijd werd de stand, door slordig verdedigen, vlak voor rust nog 2-2.

De tweede helft speelde hoofdzakelijk voor het doel van W.B. af maar tot 10 minuten voor tijd geen doelpunten. Toen stond de coach op en bracht de laatste wissel in. De tegenstander was meteen van de leg en in 8 minuten was het doorn Henk (hij schreeuwde het werkelijk uit!!!) en Pieter v.d. S 2-4. Verdiend gewonnen een groot deel van het team ging zich gereed maken voor 3e helft in Varsseveld.