Nieuwe wijze innen contributie

6 augustus 16:45  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.meer »

In memoriam oud-voorzitter en ere-lid Hans Nijland

1 augustus 13:00  Met groot verdriet heeft het bestuur van Sportclub Doesburg kennis genomen van het overlijden van onze oud-voorzitter en ere-lid Hans Nijland. Hans heeft de club decennia lang op meerdere terreinen met veel passie en doorzettingsvermogen gediend. meer »

Glazenwasserij Elite Cleaning Doesburg nieuwe sponsor bij onze club.

27 augustus 16:15  Trots kunnen we melden dat eigenaar Yulian van Elite Cleaning Doesburg voor 3 jaar is toegetreden als pakketsponsor bij onze club.meer »

Proeverij de Stadstuin nieuwe sponsor bij onze club.

28 juli 18:15  Wij zijn trots te kunnen melden dat Proeverij de Stadstuin voor 3 jaar is toegetreden als pakketsponsor bij onze club.meer »

Nieuw: rood/blauw paraplu's van onze club

2 juni 19:15  Wie wil deze rood/blauw paraplu nu niet? Steun onze club in weer en wind!meer »

Autoservice Naaldenberg verlengt de sponsorovereenkomst

31 mei 18:00  Autoservice Naaldenberg verlengt de sponsorovereenkomst met onze club Trots kunnen wij mededelen dat Sander Naaldenberg van Autoservice Naaldenberg de sponsorovereenkomst voor 3 jaar heeft verlengd. meer »

Reklamat Lichtreklame en Belettering in Velp heeft nieuwe huisstijl.

27 mei 19:45  Ze bestaan al ruim 30 jaar maar zijn inmiddels ook al ruim 5 jaar onze huisleverancier van alle reclame-uitingen op ons complex.meer »

Ongedwongen eten en drinken heet nu Eetcafé Bruut

20 mei 18:30  Het zal u niet ontgaan zijn maar Ongedwongen eten en drinken heeft de naam gewijzigd.meer »

DTC Elektro blijft lichtkrantsponsor