Laatste nieuws - Sportclub Doesburg

Nieuwe wijze innen contributie

6 augustus 16:45  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.meer »

288x gelezen

In memoriam oud-voorzitter en ere-lid Hans Nijland

1 augustus 13:00  Met groot verdriet heeft het bestuur van Sportclub Doesburg kennis genomen van het overlijden van onze oud-voorzitter en ere-lid Hans Nijland. Hans heeft de club decennia lang op meerdere terreinen met veel passie en doorzettingsvermogen gediend. meer »

2037x gelezen

SC DOESBURG GEEFT VERTROUWEN AAN CLUBMAN RICK BOSCH

24 januari 18:15  Doesburg - Het bestuur van Sportclub Doesburg heeft voor de functie van hoofdtrainer voor het komend seizoen Rick Bosch gekozen. meer »

473x gelezen

Kab Accountants & Belastingadviseurs en Sportclub Doesburg verlengen samenwerking

14 januari 14:15  Kab Accountants en Belastingadviseurs heeft de samenwerking met Sportclub Doesburg met 3 jaar verlengd.meer »

49x gelezen

Winnaar Univé Oost Fonds 2022

21 december 16:30  Augustus jl. heebben wij bij Univé een aanvraag ingediend voor het Univé Oost Fonds 2022. Op ons mooie multifunctionele complex wilden wij graag een vaste betonnen tafeltennistafel voor onze jeugd- en senioren afdeling. meer »

286x gelezen

Clubblad December

21 december 16:15  Bij deze ons laatste clubblad van dit jaar.meer »

131x gelezen

Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs uit Westervoort sluit een nieuwe sponsorovereenkomst

4 december 11:00  Afgelopen week tekende Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs uit Westervoort een nieuwe sponsorovereenkomst voor 3 jaar. Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs is een adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundig tekenwerk, advies en project- en procesbegeleiding. meer »

179x gelezen

Vrienden van Feyenoord verlengen het reclamebord

18 november 13:00  Afgelopen week verlengden de Vrienden van Feyenoord het reclamebord.meer »

168x gelezen

Bouwbedrijf Klaassen Groep verlengt sponsoring

10 november 13:15  Bouwbedrijf Klaassen Groep verlengt sponsoring van het reclamebordmeer »

92x gelezen

Rootz Hair & Care verlengt de sponsorovereenkomst

31 oktober 20:00  Geert Jan te Boekhorst van Rootz Hair & Care heeft voor de 3e keer de sponsorovereenkomst met onze club verlengt. meer »

165x gelezen