SC Doesburg kiest voor Giovanni Zweers

30 december 13:00  Giovanni Zweers is met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Doesburg. meer »

Nieuwe trainingspakken damesteam

25 augustus 17:15  De dames van Sportclub Doesburg gingen deze week op de foto (Coronaproof) met de nieuwe trainingspakken sponsor Ness Hair & Beauty. meer »

Coronaprotocol jeugd

23 augustus 18:00  Om iedereen zo veilig mogelijk trainingen en wedstrijden te laten spelen hanteren we bijgevoegd Coronaprotocol. meer »

Rick Bosch interim-hoofdtrainer

Gisteren, 11 april 20:00   Rick Bosch interim-hoofdtrainer sc Doesburg meer »

In memoriam Harrie van Ussen

5 april 19:00  Op Tweede Paasdag bereikte het bestuur van Sportclub Doesburg het droevige nieuws van het plotselinge overlijden van ons lid van verdienste Harrie van Ussen. Harrie werd 66 jaar. meer »

Baader verlengt sponsorovereenkomst

27 maart 12:00  Baader (voorheen Linco Food Systems B.V.) verlengt sponsorovereenkomst met onze club meer »

Lammerts Self-Storage nieuwe sponsor van onze club

20 maart 10:30  Trots kunnen wij u melden dat Lammerts Self-Storage uit Doetinchem de komende 3 jaar als sponsor is verbonden aan onze club.meer »

1e Elftal voorzien van nieuwe Hummel training set

10 maart 22:45  We hadden het al een tijd in huis maar Covid-19 gooide roet in het eten. Nadat de overheid vorige week had aangekondigd dat senioren t/m 26 jaar eindelijk weer in teamverband mochten gaan trainen konden de Hummel training sets worden uitgereikt aan de spelers van ons 1e elftal. meer »

Sc Doesburg doet mee aan de Liemers Cup

7 maart 11:00  De voetbalclubs snakken naar echte wedstrijden. Zodra het weer kan en mag, gaat de Liemers Cup van start.meer »

Aangepast trainingsschema maart 2021

2 maart 18:15  Nu ook senioren t/m 26 jaar eindelijk mogen sporten in teamverband hierbij het aangepaste trainingsschema. Ook voor 27 jarigen en ouder zijn er mogelijkheden om te trainen in groepjes van 2 en dan op minimale afstand van 1,5 meter.meer »