SC Doesburg kiest voor Giovanni Zweers

30 december 13:00  Giovanni Zweers is met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Doesburg. meer »

Nieuwe trainingspakken damesteam

25 augustus 17:15  De dames van Sportclub Doesburg gingen deze week op de foto (Coronaproof) met de nieuwe trainingspakken sponsor Ness Hair & Beauty. meer »

Coronaprotocol jeugd

23 augustus 18:00  Om iedereen zo veilig mogelijk trainingen en wedstrijden te laten spelen hanteren we bijgevoegd Coronaprotocol. meer »

Nieuw: rood/blauw paraplu's van onze club

2 juni 19:15  Wie wil deze rood/blauw paraplu nu niet? Steun onze club in weer en wind!meer »

Regiocup jeugd start op 5 juni

31 mei 18:15  De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers! meer »

Autoservice Naaldenberg verlengt de sponsorovereenkomst

31 mei 18:00  Autoservice Naaldenberg verlengt de sponsorovereenkomst met onze club Trots kunnen wij mededelen dat Sander Naaldenberg van Autoservice Naaldenberg de sponsorovereenkomst voor 3 jaar heeft verlengd. meer »

Reklamat Lichtreklame en Belettering in Velp heeft nieuwe huisstijl.

27 mei 19:45  Ze bestaan al ruim 30 jaar maar zijn inmiddels ook al ruim 5 jaar onze huisleverancier van alle reclame-uitingen op ons complex.meer »

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering SC Doesburg

24 mei 13:00  Geacht verenigingslid Conform onze statuten vindt er normaal gesproken minimaal 1x jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. In deze vreemde tijd waarbij door het COVID19 virus een fysieke samenkomst nog steeds niet mogelijk is bestaat de mogelijkheid door middel van een spoedwet de ALV met 4 maanden uit te stellen. meer »

WALKING FOOTBALL is weer gestart