Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

 

Nieuwe wijze innen contributie

6 augustus 16:45  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.meer »

194x gelezen

In memoriam oud-voorzitter en ere-lid Hans Nijland

1 augustus 13:00  Met groot verdriet heeft het bestuur van Sportclub Doesburg kennis genomen van het overlijden van onze oud-voorzitter en ere-lid Hans Nijland. Hans heeft de club decennia lang op meerdere terreinen met veel passie en doorzettingsvermogen gediend. meer »

1861x gelezen

JO15-1 wederom kampioen

Vandaag, 23 mei 17:15  Hoe mooi is het als je in de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen de nummer 1 mag spelen en kampioen wordt! Dat overkwam de spelers en speelster van onze JO15-1. meer »

109x gelezen

Hans- Ouderwets lekker nieuwe sponsor Sportclub Doesburg

30 maart 16:45  Met trots kunnen wij melden dat Hans-Ouderwets lekker! is toegetreden als sponsor van Sportclub Doesburg.meer »

164x gelezen

SC Doesburg en trainer Edwin Grotenhuis gaan samenwerken

5 februari 16:15  DOESBURG - Sportclub Doesburg heeft de 51-jarige Edwin Grotenhuis vastgelegd als hoofdtrainer voor het komend seizoen. meer »

836x gelezen

Hoofdsponsor Ubbink en Sportclub Doesburg verlengen hun samenwerkingsovereenkomst

29 november 20:15  Ubbink aan de Verheullweg in Doesburg is niet meer weg te denken uit de Doesburgse samenleving. Al 125 jaar bestaat het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kunststof systemen op het gebied van energie, ventilatie en bouw. meer »

452x gelezen

Marco Hubers Bouw & Dienstverlening verlengt de sponsorovereenkomst met onze club

20 november 16:45  Afgelopen week verlengde Marco Hubers van Hubers Bouw & Dienstverlening uit Westervoort de sponsorovereenkomst met onze club voor 3 jaar.meer »

343x gelezen

Fysio Kort en Sportclub Doesburg verlengen samenwerkingsovereenkomst

20 november 10:15  Al ruim 15 jaar is FysioKort een begrip in de regio en dé praktijk voor onder meer Fysio, Manuele Therapie, Littekentherapie, Sportfysiotherapie, Oedeemtherapie, RugFit en Medische Fitness. Het bedrijf aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft de samenwerking met Sportclub Doesburg met 3 jaar verlengd. meer »

279x gelezen

Glazenwasserij Elite Cleaning Doesburg nieuwe sponsor bij onze club.

27 augustus 16:15  Trots kunnen we melden dat eigenaar Yulian van Elite Cleaning Doesburg voor 3 jaar is toegetreden als pakketsponsor bij onze club.meer »

340x gelezen

Proeverij de Stadstuin nieuwe sponsor bij onze club.

28 juli 18:15  Wij zijn trots te kunnen melden dat Proeverij de Stadstuin voor 3 jaar is toegetreden als pakketsponsor bij onze club.meer »

1322x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!