Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Nieuwe wijze innen contributie

6 augustus 16:45  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.meer »

194x gelezen

Let op regels gebruik kunstgras.

15 juli 6:30  Natuurlijk gelden er voor het gebruik van het kunstgras regels waar een ieder zich aan dient te houden. GEEN KAUWGOM, ROKEN VERBODEN (ook rond het veld), LAAT NIETS ACHTER ALS DANK meer »

1877x gelezen

JO15-1 wederom kampioen

Vandaag, 23 mei 17:15  Hoe mooi is het als je in de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen de nummer 1 mag spelen en kampioen wordt! Dat overkwam de spelers en speelster van onze JO15-1. meer »

108x gelezen

Tweede elftal in het nieuw gestoken.

19 mei 13:45  Het 2e elftal van Sportclub Doesburg is door de firma Bluecarry Logistics uit Elst voorzien van nieuwe kleding. meer »

310x gelezen

Hans- Ouderwets lekker nieuwe sponsor Sportclub Doesburg

30 maart 16:45  Met trots kunnen wij melden dat Hans-Ouderwets lekker! is toegetreden als sponsor van Sportclub Doesburg.meer »

164x gelezen

SC Doesburg en trainer Edwin Grotenhuis gaan samenwerken

5 februari 16:15  DOESBURG - Sportclub Doesburg heeft de 51-jarige Edwin Grotenhuis vastgelegd als hoofdtrainer voor het komend seizoen. meer »

836x gelezen

Hoofdsponsor Ubbink en Sportclub Doesburg verlengen hun samenwerkingsovereenkomst

29 november 20:15  Ubbink aan de Verheullweg in Doesburg is niet meer weg te denken uit de Doesburgse samenleving. Al 125 jaar bestaat het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kunststof systemen op het gebied van energie, ventilatie en bouw. meer »

452x gelezen

Marco Hubers Bouw & Dienstverlening verlengt de sponsorovereenkomst met onze club

20 november 16:45  Afgelopen week verlengde Marco Hubers van Hubers Bouw & Dienstverlening uit Westervoort de sponsorovereenkomst met onze club voor 3 jaar.meer »

343x gelezen

Fysio Kort en Sportclub Doesburg verlengen samenwerkingsovereenkomst

20 november 10:15  Al ruim 15 jaar is FysioKort een begrip in de regio en dé praktijk voor onder meer Fysio, Manuele Therapie, Littekentherapie, Sportfysiotherapie, Oedeemtherapie, RugFit en Medische Fitness. Het bedrijf aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft de samenwerking met Sportclub Doesburg met 3 jaar verlengd. meer »

279x gelezen

Nieuwe jassen dankzij Club van 100

18 november 19:30  Club van 100 voorziet de trainers en leiders van alle jeugd- en seniorenteams van mooie winterjassenmeer »

463x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!