Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

 

Nieuwe wijze innen contributie

6 augustus 16:45  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.meer »

143x gelezen

In memoriam oud-voorzitter en ere-lid Hans Nijland

1 augustus 13:00  Met groot verdriet heeft het bestuur van Sportclub Doesburg kennis genomen van het overlijden van onze oud-voorzitter en ere-lid Hans Nijland. Hans heeft de club decennia lang op meerdere terreinen met veel passie en doorzettingsvermogen gediend. meer »

1786x gelezen

Hoofdsponsor Ubbink en Sportclub Doesburg verlengen hun samenwerkingsovereenkomst

29 november 20:15  Ubbink aan de Verheullweg in Doesburg is niet meer weg te denken uit de Doesburgse samenleving. Al 125 jaar bestaat het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kunststof systemen op het gebied van energie, ventilatie en bouw. meer »

273x gelezen

Marco Hubers Bouw & Dienstverlening verlengt de sponsorovereenkomst met onze club

20 november 16:45  Afgelopen week verlengde Marco Hubers van Hubers Bouw & Dienstverlening uit Westervoort de sponsorovereenkomst met onze club voor 3 jaar.meer »

134x gelezen

Fysio Kort en Sportclub Doesburg verlengen samenwerkingsovereenkomst

20 november 10:15  Al ruim 15 jaar is FysioKort een begrip in de regio en dé praktijk voor onder meer Fysio, Manuele Therapie, Littekentherapie, Sportfysiotherapie, Oedeemtherapie, RugFit en Medische Fitness. Het bedrijf aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft de samenwerking met Sportclub Doesburg met 3 jaar verlengd. meer »

132x gelezen

Nieuwe jassen dankzij Club van 100

18 november 19:30  Club van 100 voorziet de trainers en leiders van alle jeugd- en seniorenteams van mooie winterjassenmeer »

303x gelezen

Glazenwasserij Elite Cleaning Doesburg nieuwe sponsor bij onze club.

27 augustus 16:15  Trots kunnen we melden dat eigenaar Yulian van Elite Cleaning Doesburg voor 3 jaar is toegetreden als pakketsponsor bij onze club.meer »

273x gelezen

Proeverij de Stadstuin nieuwe sponsor bij onze club.

28 juli 18:15  Wij zijn trots te kunnen melden dat Proeverij de Stadstuin voor 3 jaar is toegetreden als pakketsponsor bij onze club.meer »

1292x gelezen

Nieuw: rood/blauw paraplu's van onze club

2 juni 19:15  Wie wil deze rood/blauw paraplu nu niet? Steun onze club in weer en wind!meer »

385x gelezen

Autoservice Naaldenberg verlengt de sponsorovereenkomst

31 mei 18:00  Autoservice Naaldenberg verlengt de sponsorovereenkomst met onze club Trots kunnen wij mededelen dat Sander Naaldenberg van Autoservice Naaldenberg de sponsorovereenkomst voor 3 jaar heeft verlengd. meer »

195x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!