Toppers en bekerfinales: deze midweekse duels mag je echt niet missen

Gisteren om 16:00  Veel kaarten in Europese topcompetities zijn inmiddels geschut. Toch zijn enkele titelraces en bekercompetities nog onbeslist. Ook in de aankomende werkweek staan er heerlijke duels op het programma. Schrijf deze Europese krakers alvast in je agenda! meer »

Robben, Fer en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 32

Gisteren om 14:00  Speelronde nummer zeven in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »

Win het boek Kampioensouders van Harmke van der Werf

Gisteren om 12:00  Topsporters staan met hun successen en hun drama’s veel in the picture. Hun ouders doorgaans niet. Schrijfster Harmke van der Werf wilde juist hún verhaal horen. In Kampioensouders komen zij uitgebreid aan het woord. Het boek, dat zojuist is verschenen, is te winnen via de prijsvraag in dit artikel. meer »

Samenvatting De Klassieker: Feyenoord - Ajax (0-3)

Gisteren om 7:00  Feyenoord heeft de negatieve spiraal van het huidige seizoen niet kunnen doorbreken in De Klassieker. In een knotsgek duel gingen de Rotterdammers in eigen huis uiteindelijk met 3-0 onderuit. Bekijk hier de hoogtepunten van de beladen wedstrijd.  meer »

Hoe Heracles bijna elk seizoen weer een aankoop weet om te toveren tot goalgetter

9 mei 2021 17:00  Met een negende plek op de ranglijst doet Heracles nog volop mee in de strijd om de laatste play-off plek in de Eredivisie. Dat is mede te danken aan de grote uitblinker: Rai Vloet. De zomeraanwinst scoort aan de lopende band. Het is echter niet de eerste keer dat de Almeloërs een aankoop om weten te toveren tot goalgetter in de laatste jaren. meer »

Waar zijn ze nu? Het Ajax dat 5 jaar geleden de Eredivisie Onder 19 won

9 mei 2021 14:00  Op doelsaldo wist Ajax Onder 19 in 2016 de Eredivisie voor A-junioren te winnen. Slechts één doelpunt scheidde de ploeg van Gerard van der Lem met nummer twee PSV. Hoe is het nu, 5 jaar later, met de hoofdrolspelers uit het kampioensjaar van de Ajax beloften? meer »

Hoe vergaat het de huurlingen van FC Utrecht?

9 mei 2021 11:41  FC Utrecht stuurde dit seizoen zeven huurspelers naar andere clubs om ervaring op te doen in het profvoetbal. In onder andere Denemarken en uiteraard ook Nederland vinden we dit seizoen de talenten van FC Utrecht terug. Hoe is het nu richting het einde van het seizoen met de spelers die FC Utrecht tijdelijk liet vertrekken? Ligt er een toekomst in de Galgenwaard in het verschiet, of hebben de huurlingen geen indruk kunnen maken bij hun tijdelijke werkgever? meer »

Samenvatting FC Barcelona - Atletico Madrid (0-0)

8 mei 2021 23:06  FC Barcelona en Atletico Madrid hebben slechte zaken gedaan in de titelstrijd. Doordat het onderlinge duel in 0-0 eindigde, heeft Real Madrid een vrijgeleide richting de titel. In een spannende topper hadden beide ploegen een helft het beste van het spel en daarom was het gelijke spel verdiend.  meer »

Promotiespanning in Keuken Kampioen Divisie: vier ploegen maken nog kans