Datum

24 november 2012 9:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelden we onze laatste competitiewedstrijd van het succesvolle najaarsseizoen. We reisden af naar Zevenaar en speelden regen SDZZ F2. Onze vaste keeper Lars ging de laatste wedstrijd voetballen en zijn plek werd ingenomen door Ezra (1e helft) en Jort (2e helft). Het was een hele mooie pot voetbal, af en toe rommelig maar er zat vooral veel strijd in en er werd hard gewerkt. De kampioenen konden vol aan de bak.
Het was SDZZ die na 10 minuten de leiding namen en de 1-0 scoorde. Op achterstand komen waren we dit seizoen nog niet gewend want tot nu toe was alles nog gewonnen.
We gingen de aanval zoeken en het was Jip die alleen op de keeper afging en de 1-1 binnen schoot. Met deze stand gingen we ook rusten. In de tweede helft ging het over en weer en af en toe met mooie aanvallen. Toch was het SDZZ die de 2-1 maakte. We gingen drukken om de gelijkmaker te maken maar verder dan een schot op de lat van Hugo kwamen we niet en was dit de eerste nederlaag van het seizoen. Ook hier zullen de kinderen van leren.
De najaarscompetitie zit er nu op. We blijven doortrainen tot de kerstvakantie en we spelen 9 december de bekerwedstrijd thuis tegen onze buren van HC'03 uit Drempt.