Datum

2 februari 2013 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelden we onze eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Na het behaalde kampioenschap spelen we nu een klasse hoger. Op het mooie kunstgrasveld van Sportclub Brummen konden we aantreden in de natte sneeuw tegen de F3 van Sc. Brummen. Je kon merken dat iedereen er weer zin in had want we gingen meteen goed van start. Door mooi naar elkaar over te spelen en 2 mooie doelpunten van Justin en 1 van Sebas gingen we met 0-3 de rust in. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, we speelden veel op de helft van de tegenstander.
Door een afstandsschot van Sam en doordat Sam een corner er in 1 keer in schoot, liepen we al snel uit naar 0-5. Kort erna maakte Justin met een mooi schot de 0-6. Toen was het de beurt aan Okke. Door mooi samenspel met Sebas maakte Okke met een intikker de 0-7 en even later met een schot de 0-8. De jongens en meisje van Sc. Brummen lieten het toen een beetje lopen en door doelpunten van Sebas, Sam en Justin werd de eindstand 0-11 en konden de eerste 3 punten mee richting Doesburg. Na de wedstrijd trakteerde Anton Munster (vader Ezra) nog op lekkere snoepjes vanwege zijn vijftigste verjaardag en hebben we het lang zal hij leven gezongen
I.v.m. Carnaval zijn we volgend weekend vrij en spelen we zaterdag 16 februari thuis tegen de F3 van DVC'26.